5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Το σχολείο μας, αναγνωρίζοντας την αξία που έχει ο αθλητισμός στη ζωή μας, γιόρτασε την 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στο γήπεδο «Μπαχράμης». Με σύνθημα «Ας κινηθούμε» οι μαθητές με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών περπάτησαν μέχρι το γήπεδο και γέμισαν όλη τη μέρα τους με δραστηριότητες και αθλητικά παιχνίδια δίνοντας υπόσταση στο φετινό σύνθημα.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί βίωσαν μια ξεχωριστή ημέρα γεμάτη ενέργεια, παιχνίδι και κίνηση. Οι αθλητικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν οργανώθηκαν από τους γυμναστές του σχολείου μας την κ. Καμπέρη Αναστασία και τον κ. Πριστούρη Αθανάσιο, όπου με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών των τάξεων τα παιδιά έπαιξαν και δραστηριοποιήθηκαν ευχάριστα αποκτώντας μια πολύτιμη εμπειρία κοινωνικοποίησης και ομαδικότητας.

Συγκεκριμένα τα τμήματα της Α τάξης έπαιξαν μπάλα γύρω γύρω σε κύκλο και σκυταλοδρομία. Στη Β τάξη οι μαθητές έπαιξαν μπάλα πάνω από το κεφάλι, μπάλα κάτω από τα πόδια και σκυταλοδρομία με μπάλες. Στην Γ, Δ & Ε τάξεις υλοποιήθηκαν σκυταλοδρομίες με σκυτάλη και στην Στ τάξη τα παιδιά έπαιξαν ποδόσφαιρο και φούρνο.

Οι μαθητές της Στ 1 φιλοτέχνησαν τη μασκότ των φετινών αθλητικών εκδηλώσεων με θέμα “Ας κινηθούμε“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.